22 Ιαν 2014

Το Δεύτερο Βιβλίο μου: "Το Φυσικό Σαπούνι"

Μετά το πρώτο μου επιτυχημένο βιβλίο ήρθε το επόμενο βιβλίο           

«Το Φυσικό Σαπούνι»!!! 


Για να βοηθήσει εσάς που θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε σαπούνια! Προσφέρω τις γνώσεις μου γιατί όλοι μας το αξίζουν!

Απαραίτητο για κάθε σαπωνοποιό, για αυτόν που ήδη φτιάχνει τα δικά του σαπούνια αλλά και για αυτόν που πρωτοξεκινά! 

Μέσα στις 179 έγχρωμες σελίδες που περιέχει, περιγράφει την ιστορία του σαπουνιού από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα!  

Απαραίτητες γνώσεις πάνω στα υλικά για το σαπούνι όπως λάδια βάσης, αιθέρια ελαία, βότανα, μπαχαρικά και άλλα. 


Ολόκληρη η τεχνική της κρύας μεθόδου και πολλές άλλες ιδέες! 

Συνταγές όχι μόνο για σαπούνια!  Συγκεκριμένα για τη περιποίηση μαλλιών, προσώπου, σώματος. Οικολογικές  λύσεις ακόμα και για καθαρισμό σπιτιού, ρούχα, πιάτα κα.  

Γνώσεις πάνω στη Χημεία Σαπωνοποίησης χωρίς πολλούς-πολλούς όρους! Για να μάθουμε να δημιουργούμε μια συνταγή μόνοι μας με πράξεις στο χέρι!

 Ακόμα, μεγάλη γκάμα με ερωτήσεις και απαντήσεις και προβλήματα στη σαπωνοποίηση!
 
Καντε κλικ πάνω στα περιεχόμενα του βιβλίου για να τα δείτε:








Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στέλνετε μήνυμα στο email ή να με καλείτε στο κινητό μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας!

Αν θέλετε να το αποκτήσετε τώρα πατήστε εδώ  https://www.etsy.com/listing/684561968


Maria's handmade
marias.space@gmail.com


Τηλ 698 8407866 (what’s up)
694 5598516 (CU)

31 σχόλια:

Mαρία Γεωργακού είπε...

συνχαρητηρια! παρα πολυ όμορφο βιβλίο! Ελπίζω να εκδοθεί και σε χαρτί! καλή συνέχεια και έμπνευση πανω απ όλα.
μαρία www.beautyharmonyblog.blogspot.com

Maria's handmade είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία μου!

Τα βιβλία μου τα δίνω εκτυπωμένα σε χαρτί και οχι σε ψηφιακή μορφή!

Καλή συνέχεια και σε σένα :)
Πολύ όμορφo το blog σου!

Ρούλα είπε...

Συγχαρητήρια και απο 'μένα!
Μπράβο βρε Μαρία, έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά!
Θα σε πάρω τηλέφωνο για να πούμε τις λεπτομέρειες και να μου το στείλεις.
Πολλά φιλιά!

(Πότε θα γράψεις ένα με θέμα τις κρέμες;)

Maria's handmade είπε...

Σε ευχαριστω πολύ Ρούλα για τα καλά σου λόγια!!!
Όποτε θελεις μπορεις να με πάρεις ενα τηλέφωνο και θα χαρώ να τα πουμε και απο κοντα!
φιλια

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ είπε...

Μπράβο Μαρία πολύ καλή δουλειά.Είναι
πολύ κατανοητό και οι συνταγές σου φαίνονται υπέροχες.Αρχίζω να συγκεντρώνω τα υλικά μου.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλιο με ενθουσίασε είναι εμπλουτισμένο με πιο πολλές γνώσεις απο το πρώτο σου βιβλίο.Σου δίνει συνταγές που καλύπτει τα μέρη του σώματος.Θα πειραματιστώ με αρκετές αφού πρώτα μιλήσουμε.Φιλιά με αγάπη Ελένη ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...


Είναι ένα βιβλίο που συμπληρώνει την λογοστή βιβλιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία καλημέρα
Διονυσία από Ρέθυμνο
σου στέλνω τα συγχαρητήριά μου για το καινούργιο σου βιβλίο.
Είναι καταπληκτικό όπως σου είπα και στο τηλέφωνο.
Καλή επιτυχία

Αθηνά είπε...

καλημερα Μαρακι!
Συγχαρητηρια για το βιβλιο!Απλο,κατανοητο,καλυπτει ολοκληρωτικα το θεμα και φυσικα με υπεροχες συνταγες!ετοιμαζω τις κουταλες μου!

Unknown είπε...

Πολύ καλό το βιβλίο σου, έχει πολύ καλές συνταγές μέσα και το κυριότερο με φυσικά συστατικά και πράγματα από τη φύση.θα φτιάξω αρκετές από τις συνταγές σου και θα σου ξαναπώ τις εντυπώσεις μου.καλή επιτυχία για το βιβλίο σου!

Unknown είπε...

Μαρακι μπραβο υπέροχο βιβλιο απο τη ωρα που το πηρα δε το αφησα εως οτου το διαβασω ολο ειναι πολλη καλογραμμενο και συμπλήρωσε υπέροχα την βιβλιοθήκη τον "ΑΛΧΥΜΙΩΝ" μου εύχομαι σε όσους το αποκτήσουν καλά σαπουνομαγειρεματα με πολλή έμπνευση και δημιουργία

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα μαρια!
Πολυ καλο το βιβλιο σου κ πολυ ξεκαθαρο κ επεξηγηματικο. Ειναι πολυ καλος οδηγος γι'αυτους που θελουν να ασχοληθουν γιατι εχει πολλες γνωσεις συγκεντρωμενες.
Σου ευχομαι να γραψεις κι αλλα κ να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με τον υπολοιπο κοσμο!
Σωτηρια

vasilis είπε...

Μαρία καλησπέρα !
Το βιβλίο σου είναι πολύ καλό. Περιέχει πληροφορίες και συνταγές πολύ καλές .Οι συνταγές σου έχουν ως βασικό συστατικό το ελαιόλαδο και τις κάνει πολύ <>.
Αποτελεί σίγουρα πολύτιμη βοήθεια για τον σαπωνοποιό , αρχάριο ή έμπειρο. Θέτει το βασικό ερώτημα κάθε δημιουργίας: τι θέλω να φτιάξω και γιατί. Καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθειά σου .
Βασίλης

ifigeneiaf είπε...

καλημερα μαρια..
παρα πολυ καλη δουλεια..επεξηγηματικο..θεωρω οτι ειναι μεγαλη βοηθεια για ενα σαπωνοποιο ειτε αρχαριο ειτε προχωρημενο..πολλα μπραβο!!!!
ιφιγενεια

ναντια είπε...

Μιά χαρά το βρίσκω! Απλό και κατανοητό με ότι χρειάζεται να ξέρει ο κάθε νεοφώτιστος αλλά επίσης πολύ ενδιαφέρον και για κάποιον που έχει δοκιμάσει να κάνει σαπούνι αφού του λύνει απορίες ή του συμπληρώνει γνώσεις. Ευχαριστούμε Μαρία!

The success mindset.gr είπε...

Συγχαρητήρια!!!
Το βιβλίο σου είναι καταπληκτικό!!!
Πολύ αναλυτικό,με πολύ πλούσιο υλικό.
Ιδανικό για αρχάριους σαπουνοποιους και όχι μόνο.
Περιμένω με λαχτάρα το επόμενο.!!!!

Εργαστήριο Λιβανοποιΐας είπε...

Εξαιρετικό βιβλίο!
Δίνει συμβουλές, "προδίδει" μυστικά, προτείνει ιδέες, εμπλουτίζει με γνώσεις και τους αρχάριους, αλλά και τους εμπειρότερους σαπωνοποιούς.
Γραμμένο απλά και κατανοητά, σου λύνει όλες τις απορίες σου σχετικά με την διαδικασία σαπωνοποίησης, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο!
Το προτείνω σε όλους!

Nyktaris Dimitrios είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
Γραμμένο σε απλή γλώσσα για τον αρχάριο χρηστή.

Για τον έμπειρο χρηστή:

1.Προσεγγίζει παρά πολύ καλά το θέμα των αιθέριων ελαίων και τον αρωματισμό των σαπουνιών.

2.Για τα βότανα και ως τρόπος χρήσης στα σαπούνια.

3.Σε κατατοπίζει παρά πολύ καλά στις συνταγές που δίνεις.

Ευχαριστώ Μαρία

Unknown είπε...

Πολύ ωραία βιβλία! Συγχαρητήρια Μαρία για τη δουλειά σου,για τα βιβλία αλλά και για όλα τα προϊόντα σου.Τελείωσα το πρώτο βιβλίο και ήδη με βοήθησε να μην κάνω ένα λάθος που θα μπορούσα να είχα κάνει.Το σαπουνάκι πολύ καλό και το καταλαβαίνεις με το που το χρησιμοποιήσεις.Συνέχισε έτσι! :) Φαίνεται το μεράκι και η αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις.

ΛΕΝΑ είπε...

ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΌ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΟ ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ , ΛΑΔΙΑ Κ.Τ.Λ. ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ
ΠΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Μαρία συγχαρητήρια για το βιβλίο σου, το βρήκα καταπληκτικό.. συνέχισε να γράφεις τόσο ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα. φιλιά από Κρήτη
Πόπη

Unknown είπε...

μαρια μου το δευτερο βιβλιο σου ειναι φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Πάντα έψαχνα παραδοσιακούς τρόπους για να φτιάξω τα δικά μου καλλυντικά, απορρυπαντικά και σαπούνια. Δυστυχώς, η γιαγιά μου έφυγε πολύ νωρίς και έτσι δεν μπόρεσα να μάθω τα μυστικά της. Ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα στα φυσικά προϊόντα. Αμέσως, δεν έχασα ευκαιρία. Μαρία έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Μόλις άνοιξα το πακέτο σου, ενθουσιάστηκα από το υπέροχο εξώφυλλο και των δύο βιβλίων. Δεν περίμενα τόση ανάλυση και τόσες πλούσιες συνταγές. Πραγματικά μοιράζεσαι μαζί μας όλα σου τα μυστικά. Μου αρέσει βέβαια, γιατί όχι ΜΟΝΟ δίνεις επακριβώς τα υλικά, αλλά και ποιες είναι οι διαφορές των ελαίων, των βοτάνων, της αλυσίβας, κτλ. Επίσης, χάρηκα και με τα προϊόντα σου που προμηθεύτηκα, δηλαδή τα υπέροχα σαπούνια σου... το άρωμα τους, η υφή τους ήταν μοναδική. Σε ευχαριστώ, ήδη ξεκίνησα το πρώτο μου σαπούνι, φυσικά πρώτα το απλό για αρχάριους... Να είσαι πάντα καλά και να προχωράς έτσι, αναζητώντας πάντα ότι απλό, αληθινό και παραδοσιακό!!!

Τουλαντά Διονυσία
Κως

Ανώνυμος είπε...

Μαρία μου , , μπράβο για το βιβλίο σου "Το Φυσικό Σαπουνι".Είναι κατανοητό και αρκετά βοηθητικό -ενημερωτικό για τις σαπουνομαγειες μας. Μία γνώση συμπυκνωμένη , μυρωδατη (αιθέρια έλαια-βότανα) και ξεκάθαρη (συνταγές).Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου .!!!!

Ρεβέκκα είπε...

Μαρία μου , , μπράβο για το βιβλίο σου "Το Φυσικό Σαπουνι".Είναι κατανοητό και αρκετά βοηθητικό -ενημερωτικό για τις σαπουνομαγειες μας. Μία γνώση συμπυκνωμένη , μυρωδατη (αιθέρια έλαια-βότανα) και ξεκάθαρη (συνταγές).Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου .!!!!

Νίκος είπε...

Πολύ καλό το βιβλίο σου Μαρία, σε ευχαριστώ πολύ. Ειδικά οι πληροφορίες για τα λάδια & αιθέρια έλαια, και οι συνταγές που προτείνεις, το κάνουν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την σπιτική σαπωνοποιία.

Ρεβέκκα Ρηγοπούλου είπε...

Μαρία μου, μπράβο για το βιβλίο σου. Είναι κατανοητό, και αρκετά βοηθητικό-ενημερωτικό για τις σαπουνομαγειες μας. Μια γνώση συμπυκνωμένη, μυρωδατη (αιθέρια έλαια και βότανα ), και ξεκάθαρη (συνταγές). Συνέχισε το όνειρο σου !!!!!

Unknown είπε...

Μαρια μου τελεια και τα 2 σου βιβλία, απλα και κατανοητά. Τα διαβασα την πρώτη κιόλας μέρα. Περιμένω να μου γίνει το μαλακτικό και προσπαθώ να διαλέξω ποια θα ειναι η πρώτη συνταγή σαπουνιού που θα κάνω ., γιατι ολες φαίνονται τέλειες.Και με πολλες χρήσιμες συμβουλές για τα φυτικά και αιθέρια έλαια. Σ'ευχαριστω παρα πολυ..

Unknown είπε...

Μαρία το βιβλίο σου είναι εξαιρετικό και με πολύ πλούσιο υλικό . Ένας πλήρης οδηγός για τον αρχάριο αλλά και τον προχωρημένο. Βάζει σε "τάξη" την διαδικασία δημιουργίας σαπουνιών και όχι μόνο. Πολύ καλή και η σειρά με την οποία παρουσιάζεις την πληροφορία. Σ ευχαριστώ πολύ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε μια εποχή που καθημερινά μας ραντίζουν με χημικά και τοξίνες, το να έχουμε στη κατοχή μας βιβλία σαν και το δικό σου αποτελεί σημαντικό αντίμετρο.